Kommande evenemang

 • Eremitaget – en av världens största konstsamlingar

  Lördag 22/2 kl 14.00 90 min. Pris 100kr, ungdom 70kr

  EREMITAGET – EN AV VÄRLDENS STÖRSTA KONSTSAMLINGAR Konst på bio presenterar en spännande dokumentär om Eremitaget. Visas på Folkets Hus och Parkers biografer i Sverige. Eremitaget i St Petersburg blev en mötesplats för många konstnärer. Museet har en av världens största konstsamlingar. Vi får följa med på en exklusiv rundtur genom magnifika byggnader till en dold värld, för att fördjupa oss i museets historia och upptäcka oförglömliga mästerverk. Tsarinnan Katarina II lade grunden när hon 1764 köpte in 225 målningar. Idag finns tre miljoner verk bevarade i samlingarna.

  I samarbete med Söderhamns konstförening

  Datum: 2020-02-22 Tid: 14.00.

  Pris: 100kr

 • Frida Kahlo. Viva La Vida

  Lördag 14/3 kl 14.00

  Frida Kahlo. Viva La Vida är en ny dokumentär som belyser två sidor av den världsberömda mexikanska konstnärinnan – som revolutionär, feministisk pionjär och som människa, plågad av en sargad kropp och ett turbulent kärleksförhållande.

  Med Asia Argento som berättare kommer konstnärens båda ansikten fram, genom hennes egna ord i brev, dagböcker och privata bekännelser. En resa djupt in i Mexicos hjärta, uppdelad i sex kapitel som blandar intervjuer, historiska dokument, fängslande rekonstruktioner och Frida Kahlos egna målningar, bevarade på några av de mest fantastiska museerna i Mexiko.

  Under årens lopp har Frida Kahlo blivit både en ikon och en förebild. Hon har påverkat konstnärer, musiker och stylister. Hon har blivit större än sin egen konst.

  I samarbete med Söderhamns Konstförening

  Datum: 2020-03-14 Tid: 14.00.

 • Danscafé

  Lördag 21/3 kl 19-21

  KOM-DANSA-LYSSNA-FIKA med Belles & Gubbs gladjazz i bions mingelsalonger. Bollnäs Lindyhoppare finns på plats och om du vill ha Lindy Hop instruktion är du välkommen redan kl 18. Betalar gör du kontant eller med swish, entré 100 kr.

  Datum: 2020-03-21 Tid: 19.00.

  Pris: 100kr

 • En kväll med Hasse & Tage

  Välkomna till en kväll med Hasse & Tage Lördag 28/3 kl 19.00

  Jacke Sjödin, underhållare från Uppsala och Sollefteå bjuder till-sammans med Meta Roos, Per Wickström och Mikael Skoglunds trio med Kilaforssonen Svante Söderqvist på bas, på en helkväll bland Stetsonhattar, Lindemän, saker i fickan på Jan och drömmar om en rimligare jord. Föreställningen har gått för fulla hus i Uppsala under ett drygt års tid, och kritiker och publik är eniga: Bättre än så här går det inte att minnas Hasse & Tage och deras Svenska Ord!

  Det blir många pärlor ur sångskatten, många mer eller mindre kända anekdoter och garanterat en hel del överraskningar när vi får den stora förmånen att minnas två av de största inom svensk underhållning.

  Biljetter: TICKSTER.SE, 0771-47 70 70.    Paus med fikaförsäljning.

  Trailer: https://drive.google.com/file/d/1bF1Oykd2OPbmF8gAldsc_OgtLxoXK1iM/view

  Datum: 2020-03-28 Tid: 19.00.