Innehåll

Konserten i KILAFORS –

FLYTTAS FRAM 

Vi har tyvärr lite tråkiga nyheter, på grund av orsaker vi inte kan råda över så måste vi flytta fram vår Aurora-föreställning som skulle varit nu den 27 april i Kilafors.
Nytt datum: 28 september
Tid: 18:00
Plats: Biografteatern, Kilafors
Ni som köpt biljetter – de gäller såklart på detta datum också.
Nu laddar vi för sommarens spelningar och hoppas vi ses i Kilafors till hösten!

Aurora: The Weight of a Shadow är en gotisk rockföreställning av och med bandet Nocean.

Aurora är en extraordinär rockföreställning, animerade filmsekvenser och en livekonsert i ett. Med inspiration från Tim Burtons filmer och Danny Elfmans musik startade det svenska bandet Nocean sitt tredje albumprojekt och skrev musiken efter en fiktiv filmberättelse som ett konceptalbum. Musiken är modern, melodiös hårdrock/metal med filmiska/symfoniska inslag. Musikalbumet släpptes digitalt (Spotify etc.) och fysiskt den 29 oktober 2021. 

Den unga flickan Aurora har hamnat i djup sorg och därmed fastnat i en mystisk, mörk och gotisk slottsträdgård på kullen i staden Erville. Hennes enda följeslagare är en ond, maskerad gestalt som säger till Aurora att hon alltid kommer att vara bunden till trädgården, även om hon försöker fly. Därför gömmer sig Aurora i rädsla. Inga stadsbor vågar ens gå in till trädgården – förrän en dag, när en pojke, Oliver, passerar och av misstag möter Aurora bakom portarna. Under tiden har en grupp av människor från staden samlats för att lösa mysteriet uppe i slottsträdgården. Med mystiska handskrivna papper från en sönderriven dagbok försöker de lägga pusslet en gång för alla.

Språk: Svenska (musikens texter är på engelska)

Familjeföreställning, åldersgräns 13 år

Lyssna på musiken till föreställningen på Spotify!

Biljetter:

https://www.tickster.com/sv/events/wg0zkuzetpzjvm2/2024-04-27/aurora-the-weight-of-a-shadow-kilafors